onsdag 21. oktober 2009

He lært nåke nyttKjekt m Elements kurs jah ^^


6 kommentarer:

Lill Berg Nordheim sa...

Fint å se det har vært nyttig for noen! Stilig eksperimentering.

Øystein Torheim sa...

Flotte linjer på deet første bildet. Det gjorde seg faktisk ganske bra med det lange tette utsnittet. Kjekt å eksprementere med utsnitt og detaljer i bilder. Lite ellers å utsette på dette bildet egentlig.

Det andre er jo for så vidt greit det også. Slike utheving av detaljer i farger i sort kvitt kan bli bra. Alle har vel sett den raude rosa i knappeholet i eit svart kvitt bilde av brudeparet.
Det vert fint viss kontrasten er nokonlunde stor i fargespekteret mellom fargar og svart kvitt. Her på dette bildet var den litt i minste laget med fargar i krabben til at det blei framtredande nok. Men det var kanskje heller ikkje meininga i dette eksprementet:)
Kjekt er det lell å leike litt. Einaste pirk i bildet osm forstyrra meg er den posen i bakgrunnen. Men du verden, så nøye er det ikkje. Finn også dei berømte linjene i dette bildet også, og det er bra. Fortsett slik, og bruk dei minste som fotomodeller. Dei stiller som gjerne villig opp.

Jeanette sa...

Haha, den posen he ej ikkje sett! Va so opptatt ta krabben ej... E vel litt styr å klone den vekk me tenke ej. Vi lar den ligge.
Men ej he klona vekk en lytestolpe på at anna bilde. Kjekt å kunne fikse på sånnt:)

Men ej må lære mej å sjå heile bilde før ej teke d. Kan ikkje drive å klone på alt muli...
Takk for kommentar:)

Øystein Torheim sa...

Nei kloning eller å ta bort ting er en uting syns no eg da...men det er mi meining og har fått påpakning for det.

Men du er godt i gang med noko her ja.

Jeanette sa...

Hihi, ja har forstått d du;)
Ej va egentli litt imot alt so heite redigering ej. (ej følte mej skikkeli rampete første gongen ej skrudde opp kontrasten på et bilde!)Men he oppdaga at Elements e no veldi arti då.

Men ej ska prøve å ikkje kvile på at 'd kan ej ordne ettepå' når ej teke bilde.
Men greit å ha muligheten. Og veldi arti å leike m bilde!

Øystein Torheim sa...

Eg seie ikkje det er direkte gale å ta bort ting, men det blir for lettvint på en måte:)
Men å leike med fargar og vri og skru på diverse ting er jo bare morro, og det må vi gjerne gjere meir av. Her kan man få stilige effektar og heilt forskjellig bilde enn det var i utgangspunktet. Og eg digga svart kvitt eg og.