mandag 26. oktober 2009

Tja?
He tenkt so lenge på å ta ditte bilde. Men d e litt stress når ej ute å kjøre på jobb - so d blir ut av av bilen - knips,knips,knips - og inn igjen i full fart. Sånn e d forresten nesten allltid då men... Den so hadde hatt en dag tilovers t sånne ting! Sukk.


5 kommentarer:

Lill Berg Nordheim sa...

Det nederste bildet var direkte lekkert!

Øystein Torheim sa...

Knips knips.....man knipser ikke, man tar et bilde...hehe.

Tja, dette var jo en ny og kreativ vri.
Det første bilde fungerer greit, men eg får en følse av at eg vil sjå vidare inn i bildet der veien sluttar, viss du skjønna. Det blir en brå stopp i høre bildekant. Men utover det er bildet fint å sjå på, rette linjer, og fargene går igjen i både skog og midtlinja i veien...Det er jo stilig det.

Det siste bildet likte eg og best, her får du ta del i veien vidare inni bildet i lijeføringa di. Flotte skarpe farga i gult, grønt og blått, og toppa det med grått i veien og autovernet. Flott fargebalanse. Einaste pirk eg kan finne på siste bildet, er den veien som går opp til høgre i bildet, den kan viss man virkelig skal pirke vere litt forstyrrande...Men dette er veldig pirk.

Syns det var stilig eg rett og slett.

Jeanette sa...

Thanks:):) Ej me lika d nedeste best. Va meininga d skulle vere øverst, men ej og bloggen e ikkje allti bestevenna...
Men uansett ka vei ej prøva å snu d, so synst ej d e litt skeivt. Enda opp m å ikkje snu d. E vel best sånn d e tatt.

D blei litt knipsing, og ikkje fotografering den dagen ja. Fælt t trafikk! Fekk epost på Facebook dagen ette, der dei lurte på ka ej gjore på midt ut på veien ;)

Tim Øsleby sa...

Jeg liker soleklart best det nederste bildet. Det har mye bedre dybdefølelse, og blir nesten grafisk i utrykket med alle trekantene som ender et felles punkt. I det andre bildet så drar linjene oss ut av bikkedflata.

Ellers så er det knakende godt tenkt å bruke gulstripa til og komplementere høstfargene.

Men vær så snill rett opp horisonten. Nå ser bildet ut som et jordras som venter på å skje ;-)

Jeanette sa...

Jammen ej he jo prøvd å snu bilde hit og dit, men alt blir feil! Får d ikkje t å stemme uansett ka ej gjere:(