onsdag 30. juni 2010

Anja + Inge (Part one)

Ej he altso vore fotograf i bryllupe t ei venninde:)
God ide? U tell me!
Brudepare va jaffal nydelig, og vi hadde d kjempe kjekt!
He sju bilder til, men Tim sei at ej får legge ut berre 7 i slengen...
Part two følger---


Brudeparet, forlovera og Ida.
Bak på brudekjolen:)


Brudgommen e LITT Beatels fan då...Kveldssol. God ide!Søte då!


Anja og Emma.


Buketten til Emma:)


Ser at ej ikkje får til riktige mellomrom mellom bilder og tekst alletide. Shit au...

5 kommentarer:

Lill Berg Nordheim sa...

Kjekt med litt annerledes bryllupsfotografering! Syns du har lykkes godt. Liker spesielt bilde nr 1 og "Beatles"-bildet ditt - selv for meg som ikke er noen Beatles-fan.

silje sa...

du e so flinke jeanett... drit at eg e gift... elle(hehe) misforstå meg rett .. sko hatt deg som fotograf nemleg;)

Tim Øsleby sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Tim Øsleby sa...

Hei hei!!

Riktig bra greier det her. God variasjon, sånn at alle burde finne noe de liker.

Litt småtterier:

Det første bildet syns jeg er kroppa litt trangt. Savner litt mer luft rundt motivet her, sånn at det får "puste" litt friere. Men det er delvis en smakssak.

Liker godt deltaljbildet, men har det litt blåstikk?

Beatles-bildet er en god ide, selv om det er velbrukt :-)
Men den gule linja leder blikket på tvers av gåretningen.

Tror det ville fungert bedre om du sto nærmere med normalperspektiv som i orginalen. (Med våre apparat vil normalperspektiv si ca 30mm)

Men en beskjæring ned til kvaderatisk format vil nok gjøre mye.

Bra lys i de reine brudeparbildene. Fin avslappa stemning, og god kontakt. Begge deler er gull verdt!!

Neste gang du bruker vegg som bakgrunn, trekker du modellene litt lenger vekk fra bakgrunnen, for å gi følelse av dybde.

"Anja og Emma" er et godt eksempel på fornuftig bruk av selektiv desaturering. Du reddder motivet fra å drukne i en rotete bakgrunn. Du kunne ha oppnådd enda mer om du samtidig dempa kontrasten litt i bakgrunnen.
Om du bruker Layers når du desaturerer, da er dette relativt enkelt å få til. Du bruker denne teknikken såpass mye, at du sikkert vil ha litt igjen for viderutvikle den litt. (Trenger du hjelp for å komme videre, så kan vi kanskje ta oss et lite minikurs.)

Fint utsnitt i brudebukettbildet. Men også her aner jeg fargestikk. Hva med å ta disse bildene i RAW og korrigere i ettertid?

Har du kort nok, det bør en bryllupsfotograf ha rikelig av, da kan du ta RAW + jpg.

Alt i alt, syns jeg du har gjort en glimrende jobb Jeanette. Du har all grunn til å være stolt.

Øystein Torheim sa...

Her var det veldig mykje bra. Litt for mange til å gå alt for mykje i detalj i kvart enkelt blilde, men skal no prøve så godt eg kan.....
Ser du lika veldig godt svartkvitt, og det gjere seg glimrande til brudefoto, og slik du har gjordt det med mange bilder, der du utheva med flotte fargeklatta innimellom friska opp.
sånn som det første bildet der rosene er raude....Ellers er dette bilde flott tenkt, ser at brura og jenta kjem litt bort i hår og brudepynt. Bilde er også litt trangt, gi det meir luft rundt. Men i det heile eit flott og annerledes bilde.

Bilde to er eit greit bilde, dette er slike bilder som bør vere med i en setting. Flotte detaljer er kjekt å ha.

Bilde tre er jo velkjent for dei fleste:)Flott påkomt dette. einaste at det er nokre fortyrrande element med i bildet, slik som huset og skilt og div i bakgrunnen. Ikkje at det ødelegg så mykje i heilskapen, mne pirker bare litt. DEt kan jo løysast litt med bruk av telelinse og stor blender. Her må man prøve seg fram. Originalt og stilig.

Bilde fire har et flott og varmt lys. Det gjer seg veldig bra mot den gråe bakkgrunnen. Kunne kanskje trekt dei litt bort fra veggen, mne det er pirk. Brudgommen kunne og godt retta seg opp litt:) God ide:)

Bilde fem fungere greit det og, mne her gjer den grå bakgrunnen seg mykje beire enn i det forrige bildet. Mangla kanskje armen hennar opp på hass hand for å få ein heilhet i bildet.

Nest siste bilde er flott det og. Flott kontakt mellom mor og datter (trur eg). Kanskje du og her kunne gi det litt meir luft, slik at folk i bakgrunnen og kunne vert littmed, og ikkje bli kutta i overkant:)

Siste bildet er standard for alle, det må vere med. Meina eg ana eit lite rødstikk i det kvite, men dette er fort gjordt å rette opp.

Konklusjon for min del: Veldig bra Jeanette. Du har auge for setting og detaljer, og tør å engasjere deg i motiva dine.