onsdag 30. juni 2010

Anja + Inge (Part two)

26.06.10

Mann og KoneBubbels!Flower Power

Kjekke ungdom!Stram brudgom!Love

2 kommentarer:

Tim Øsleby sa...

He igjen.

Igjen viser du mye bra fotografering.

Det første er ei fin inneldning, bortimot perfekt eksponering av vanskelige lysforhold. Ryddig harmonisk komposisjon, som kler motivet godt.

Også det andre handler mye om lys. Riktg bra det og.
Men metalltrammen bryter stemninga en del. Så der ser jeg et alternativt bilde. En vannrett utgave, av halve bildet. Prøv det om du har lyst. Liker du det, så kan du selv ta cred for det ;-)

Nummer tre sysn jeg er av de svaker bildene. Søtt motiv, ja, men kjolen hennes drukner i brudekjolen bak.

Nummer fire er godt sett. Du har utvilsomt et godt blikk for motiver Jeanette.

Det femte er og litt nedtur. Godt tenkt, men.
Støvlene blir overdimensjonerte pga perspektivet. Lite smigrende for brura som blir bare bein. Brudgommen sliter og med motlyset.

Nummer seks blir og veldig prega av hardt lys. Tror skyggeutgave hadde fungert bedre.

Det siste er og godt sett. Skyggen på asfalten drar klart opp. Men kjolen drar ned, jeg syns den distrahere, mer enn den bidrar positivt. Så der får du ståkarakter, under tvil ;-)

Alt i alt, har du gjort en virkelig bra jobb.

En liten ting: Hvis du vil, kan du låne en reflektor/diffusor av meg nå til helga. Blir det sterk sol, vil den kunne hjelpe deg en god del med det harde lyset.

Jeg reiser til Runde i sekstida i morgen, så hvis du er interesert må du hente den før det. Gi meg eventuelt et lite ring.

Øystein Torheim sa...

Igjen viser du blikk for detaljer og motivvalg.

Det første bilde har et glimrande lys i seg. Ingen utbrente punkt eller svarte felt. Det er ikkje enkelt i ei kyrkje.

Bilde to likte eg best. Flott med masse folk rundt, masse bobler og det heile. Einaste eg kunne tenkt meg her er litt meir luft rundt på kantane, slik at vi fikk sjå alle rundt. Kanskje og om brura hadde sett på han, så fikk vi sjå litt av ansiktet hennar og. Kanskje et breddebilde hadde vert bedre?

Bilde tre er heilt ok sann sett. Kansje du kunne gått tettare innpå og beskjert opp til albuen, kjolen går i ett med den bak.

Bilde fire er kjempeflott. Flott sett med fin komponering og pluss for fine skyer i bakgrunnen.

Bilde fem liker eg ikkje så veldig godt egentlig. Her skulle du valgt en annen plass. Her ødelegger både lys, rusten rekkverk og store støvler:) Og at han gror opp av haude hennar....
Ser heilt klart tanken bak bildet, men manglar litt.

på bilde seks sliter han med motlyset uten tvil. Få han i skyggen:)

Siste bildet fungerer fint med den løsninga du har valgt. Flott du fikk med skyggen i bakgrunnen. Kjolen drar litt ned, fortyrrer litt.

Konklusjon: Flott jobb som du bør vere fornøgd med. Regna med du har mange fleire bilder om er like bra og kan jobbe med, så du har nok eit kjempebra materiale.